Reality-ster Bibi nieuwe expert Tussen Kunst & Kitsch

72_bibi-opvolger-frans-leidelmeijer-02

AVROTROS maakte vandaag bekend dat er een opvolger is gevonden voor Frans Leidelmeijer, die onlangs na 26 jaar afscheid nam als expert bij Tussen Kunst & Kitsch. De Haagse Bibi (24), ook wel bekend als ‘Kaboutertje’ uit de reality-serie Oh Oh Cherso, zal het programma weer sexy maken, aldus de omroep.

Bibi had de AVROTROS zelf benaderd voor deze job: “Mijn inkomsten met vloggen vallen nogal tegen. En ik kom nogal vaak bij de Big Bazaar en de Xenos, dus ik weet precies wat zo’n Boeddhabeeldje moet kosten.” Bovendien zal Bibi vanwege haar hoge intelligentie (die bleek uit de nationale IQ-test) vrij snel ingewerkt kunnen worden, vermoedt de redactie van het programma.

De kijkcijfers van Tussen Kunst & Kitsch vallen sinds het vetrek van presentatrice Nelleke van der Krogt tegen. Veel kijkers klagen dat ze haar stoute grapjes missen. Frits Sissing waagde tijdens een van de opnames een poging tot een stout grapje, maar de vrouw die haar snuifdoos wilde laten beoordelen gaf hem vervolgens een klap in zijn gezicht.

Bibi laat weten ‘alles uit de kast’ te halen om de boel een beetje ‘op te spicen’: “Ik kan niks beloven, maar ik ben echt een klojo, bij mij thuis is geen enkele vaas heel. Maar ik zal niet vreemdgaan hoor in Tussen Kunst & Kitsch, dat heb ik mijn vriendje beloofd!”